Systems Engineering Basics

Peruskurssillamme käydään läpi Systems Engineering -perusteet. Kurssilla käsiteltäviä asioita ovat mm. sidosryhmävaatimukset ja validointi, järjestelmävaatimukset ja verifiointi, arkkitehtuuri & integrointi sekä projektin tekninen suunnittelu ja päätöksenteko. Kurssilla käydään läpi ISO 15288 -standardin mukainen prosessiviitekehys ja erityisesti keskitytään siinä määritettyihin teknisiin prosesseihin. Peruskurssin oppisisältöjä on mahdollista syventää jatkokursseillamme.
Seuraava koulutus alkaa: 29.10.2024
Kesto: 3 pvä
Taso: Perusteet
Sijainti: Scandic Aulanko, Hämeenlinna
Jonas Andersson
Decisionware AB
Riku Salminen
SYSE Oy

HUOM! Olemme saaneet syksyn 2024 kurssille runsaasti ryhmäilmoittautumisia. Odotamme näistä vielä vahvistuksia. Voit ilmoittautua jonoon. Vapautuvat paikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.Peruskurssimme auttaa sinua:

  • Ymmärtämään tuotteesi kehittämiseen liittyvät haasteet ja kommunikoimaan ne sidosryhmille
  • Määrittämään sopivan tavan hallita tuotteesi kompleksisuutta
  • Tunnistamaan tuotteesi viat ja puutteet vielä kun niihin on mahdollista vaikuttaa.

”Kurssi oli ensimmäinen SE kurssini. Sain hyvän käsityksen miten jatkan tästä eteenpäin.”

 

Kurssin kohderyhmät

Kurssi sopii kaikille monimutkaisten tuotekehitystä sisältävien projektien kanssa työskenteleville, jotka haluavat ymmärtää kuinka Systems Engineering -menetelmien avulla voidaan parantaa projektien tuloksia.

Tuotekehityksen johtotehtävissä toimivat: projektijohto, tekninen johto, pääsuunnittelija,
järjestelmäarkkitehti, laatupäällikkö jne.

Tuotekehityksen vastuutehtävissä toimivat: tuotekehitysinsinööri, testausvastaava, vaatimustenhallintavastaava jne.

 

Kurssin toteutus

”Luennoitsijat olivat erittäin kokeneita ja case esimerkit hyviä. Kurssi antoi hyvän näkemyksen Systems Engineeringiin.”

Tämä kurssi toteutetaan ns. live online -verkkokoulutuksena, jossa oppiminen tapahtuu verkkoympäristössä asiantuntijaluentojen lisäksi ohjattujen ryhmäkeskustelujen sekä ryhmätöiden kautta.  Kurssin opetuskielenä on englanti. Pääopettajana toimii Jonas Andersson, Ph.D.

Kurssi toteutetaan SYSE Oy ja Decisionware AB:n yhteistyönä. Tarkempaa tietoa koulutuksen sisällöstä löydät täältä >

 

Kurssin hinta

Normaalihinta 27.9.2024 mennessä ilmoittautuneille on 1852 EUR + alv 24%. Jälki-ilmoittautumishinta tämän jälkeen on 2139 EUR/hlö + alv 24%.  Mikäli organisaatiostasi on osallistumassa useampia henkilöitä, niin pyydä ryhmäilmoittautumistarjouksemme.

Peruutusehdomme löytyvät täältä.

Yhteystiedot

Kurssiesitteet, tiedustelut ja myynti:

Riku Salminen

riku.salminen@syse.fi

+358 400 906 723

SYSE Oy toteuttaa koulutukset yhteistyössä Decisionware AB:n kanssa. Koulutuskielinämme ovat sopimuksen mukaan englanti, suomi tai ruotsi. Avointen kurssiemme koulutuskielenä on englanti. Kurssimateriaalit ovat englanniksi.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Ilmoittaudu lomakkeella alkavaan koulutukseen tai lähetä tiedustelu. Tilaamalla koulutusinfon saat ajantasaisen tiedon tulevista koulutuksista.

Asiakaskokemuksia