Tietosuojaseloste

Päivitetty 5.3.2018. Selostetta päivitetään tarvittaessa. Tarkista viimeisin seloste tältä sivulta! 

Tämä tietosuojaseloste koskee kaikkia SYSE Oy:n henkilörekistereitä: asiakasrekisteri, laskutusrekisteri, markkinointirekisteri, sidosryhmärekisteri ja työntekijärekisteri. Rekisterinpitäjänä on SYSE Oy.

SYSE Oy käsittelee henkilötietojasi seuraavia tarkoituksia varten:

  • käsitelläkseen Sinun palveluitamme koskevia tietopyyntöjä, varauksia ja laskutusta
  • ollakseen yhteydessä Sinuun palveluihimme liittyvissä asioissa
  • palveluidemme hallinnointia, kehittämistä ja ylläpitoa varten
  • palveluidemme markkinointia ja myyntiä varten, suorasti ja epäsuorasti

 

SYSE Oy kerää ja käsittelee henkilötietojasi ainoastaan lain sallimalla tavalla. Kerääminen ja käsittely voi tapahtua käyttäessäsi palveluitamme joko tilaisuuksissamme, nettisivuillamme, sähköisessä uutiskirjeessämme tai sosiaalisessa mediassa. Keräämme henkilötietoja eri tavoin, kuten käyttämällä evästeitä, jäljitteitä (web beacon), uutiskirjeitä ja asiakaskyselyitä.

Keräämme ainoastaan sellaisia henkilötietoja, jotka ovat tarpeellisia palveluidemme ja markkinointiviestintämme toteuttamiseen. Voimme kerätä sinulta esimerkiksi seuraavia tietoja: nimi, osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, IP-osoite, oletuskieli, asiakashistoria, maksut, työnantaja ja ruokavaatimukset.

Toteutamme palvelumme usein yhdessä yhteistyökumppaneidemme (alihankkija) kanssa. Henkilötietojasi voidaan siirtää alihankkijalle palvelun toteuttamista varten. Alihankkija toimii tällöin henkilötietojen käsittelijänä SYSE Oy:n puolesta ja alihankkijan kanssa tehdyn sopimuksen mukaisesti.

Palveluidemme toteuttamiseksi voimme joutua siirtämään henkilötietojasi Euroopan unionin jäsenvaltioiden tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle esimerkiksi käyttäessämme Microsoftin tai Googlen palveluita tai ns. pilvipalveluita tiedon tallentamiseen. SYSE Oy solmii tietosuojaa koskevat sopimukset palveluntarjojien kanssa tai hyödyntää näiden julkaisemia yleisiä tietosuojakuvauksia.

Sinulla on oikeus milloin tahansa ja veloituksetta kieltää SYSE Oy:tä käsittelemästä sinua koskeva henkilötietoja markkinointitarkoituksiin tai peruuttaa siihen antamasi suostumus.