Systems Engineering Management

Seuraava koulutus alkaa: Tilauksesta
Kesto: 3 pvä
Taso: Edistynyt
Sijainti: Verkkokoulutus
Jonas Andersson
Decisionware AB
Riku Salminen
SYSE Oy
Systems Engineering Management koulutus - SYSE Oy
Koulutus toteutetaan Zoom-ympäristössä

Katso tästä ohjeet Zoomin testaamiseen omalla koneellasi. Mikäli et voi ladata Zoomia työkoneellesi, voit liittyä koulutukseen selaimen kautta.

Toimitko johtotehtävissä kompleksisten tuotteiden tuotekehitystä sisältävissä projekteissa?  Tällä kurssilla opit miten Systems Engineering -menetelmiä hyödyntämällä on mahdollista vaikuttaa projektin ja sen lopputuloksen laatuun. Systems Engineering auttaa tunnistamaan tuotteeseen liittyvät keskeiset riskit ja minimoimaan niiden vaikutusta määrittämällä tarvittavat toimenpiteet sekä viemällä ne osaksi projektisuunnitelmaa. Kurssilla käsiteltäviä aiheita ovat mm. Technical Readiness Levels (TRL), Work Breakdown Structures (WBS) ja projektin organisoituminen. Suosittelemme kurssin lähtötiedoiksi perusteita Systems Engineering -aiheesta tai useamman vuoden kokemusta teknisten tuotekehitysprojektien johtamisesta.

Kurssimme antaa sinulle eväät aloittaa oman työkalupakkisi rakentaminen teknisten tuotekehitys- tai hankintaprojektien johtamista varten.

Kolmen tiiviin kurssipäivän aikana käymme läpi perusteet tuotekehitystä sisältävän projektin elinjakson ja tuotekehitysprosessien suunnittelua, johtamista ja seurantaa varten. Kurssilla opit myös hyödyntämään järjestelmäarkkitehtuuria ja vaatimuksia parantamaan sidosryhmäkommunikaatiota ja riskien hallintaa.

Tämä kurssin ennakkotiedoiksi suosittelemme Systems Engineering Basics -kurssiamme tai vastaavia tietoa. Useamman vuoden työkokemus teknisistä projekteista antaa myös valmiudet osallistua tälle kurssille.

Pääopettajana on Jonas Andersson, Ph.D., jolla on pitkä kokemus vastaavien koulutusten toteuttamisesta. Kurssin opetuskieli on englanti ja myös opetusmateriaali on englanniksi. Kurssin toisena opettajana on Riku Salminen, joten kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

Yhteystiedot

Kurssiesitteet, tiedustelut ja myynti:

Riku Salminen

riku.salminen@syse.fi

+358 400 906 723

SYSE Oy toteuttaa koulutukset yhteistyössä Decisionware AB:n kanssa. Koulutuskielinämme ovat sopimuksen mukaan englanti, suomi tai ruotsi. Avointen kurssiemme koulutuskielenä on englanti. Kurssimateriaalit ovat englanniksi.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Ilmoittaudu lomakkeella alkavaan koulutukseen tai lähetä tiedustelu. Tilaamalla koulutusinfon saat ajantasaisen tiedon tulevista koulutuksista.

Asiakaskokemuksia