Systems Engineering Eye-Opener

Tämä on tiivis, yksipäiväinen johdanto Systems Engineering -aiheeseen. Kurssilla opit mitä Systems Engineering on ja mitä hyötyä siitä on tuotekehitysorganisaation eri rooleissa työskenteleville. Päivän aikana käydään läpi peruskäsitteitä ja kokeillaan sovelletaan niitä myös käytäntöön. Tämä kurssi sopii hyvin niille, jotka haluavat tutustua aiheeseen tiiviissä paketissa.
Seuraava koulutus alkaa: Tilauksesta
Kesto: 1 pvä
Taso: Perusteet
Sijainti: Verkkokoulutus
Riku Salminen
SYSE Oy
Jonas Andersson
Decisionware AB
SYSE Systems Engineering verkkokoulutukset
Koulutus toteutetaan Zoom-ympäristössä

Katso tästä ohjeet Zoomin testaamiseen omalla koneellasi. Mikäli et voi ladata Zoomia työkoneellesi, voit liittyä koulutukseen selaimen kautta.

Yksipäiväinen johdantokurssimme tarjoaa ensi askeleen Systems Engineering -osaamisen kehittämisessä. Päivän aikana saat tiiviin katsauksen siihen mitä Systems Engineering on ja miten sitä voidaan hyödyntää tuotekehitystä tekevän organisaation eri rooleissa kuten tuotesuunnittelussa, hankinnassa sekä projektin ja tuotekehityksen johtamisessa.

Päivän aikana esittelemme Systems Engineering -prosessien yleiskatsauksen lisäksi pari hyödyllistä Systems Engineering -menetelmää tai työkalua. Laajempaa ja syvempää osaamista haluaville suosittelemme Systems Engineering Basics -peruskurssiamme.
Johdantokurssi voidaan toteuttaa myös tilauskurssina ja se on kustannustehokas väline kun halutaan antaa johdanto Systems Engineering -aiheeseen isommallekin ryhmälle.

Kurssi toteutetaan englannin kielisenä yhteistyössä Decisionware AB:n kanssa.

Yhteystiedot

Kurssiesitteet, tiedustelut ja myynti:

Riku Salminen

riku.salminen@syse.fi

+358 400 906 723

SYSE Oy toteuttaa koulutukset yhteistyössä Decisionware AB:n kanssa. Koulutuskielinämme ovat sopimuksen mukaan englanti, suomi tai ruotsi. Avointen kurssiemme koulutuskielenä on englanti. Kurssimateriaalit ovat englanniksi.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Ilmoittaudu lomakkeella alkavaan koulutukseen tai lähetä tiedustelu. Tilaamalla koulutusinfon saat ajantasaisen tiedon tulevista koulutuksista.

Asiakaskokemuksia