Systems Engineering Management (3 pv)

Systems Engineering Management (3 pv)

Päiväys ja aika
Date(s) - 07/11/2017 - 09/11/2017
8:30 am - 5:00 pm

Sijainti
Garnisonen Konferens

Kategoriat


Tämä kurssi pidetään Suomessa seuraavan kerran 4/2018. Syksyn kurssi pidetään Tukholmassa.

Toimitko johtotehtävissä organisaatiossa, joka kehittää tai hankkii korkeariskisiä teknisiä tuotteita tai palveluita? Ovatko aikataulu, kustannukset ja tuotteesi laatu epätasapainossa? Haluaisitko hyödyntää organisaatioosi kertynyttä osaamista paremmin?

Kurssimme antaa sinulle eväät aloittaa oman työkalupakkisi rakentaminen teknisten tuotekehitys- tai hankintaprojektien  johtamista varten.

Kolmen tiiviin kurssipäivän aikana käymme läpi perusteet tuotekehitysprojektin elinjakson ja tuotekehitysprosessien suunnittelua, johtamista ja seurantaa varten. Kurssilla opit myös hyödyntämään järjestelmäarkkitehtuuria ja vaatimuksia parantamaan sidosryhmäkommunikaatiota ja riskien hallintaa.

Kurssi soveltuu erinomaisesti korkeariskisten projektien projektipäälliköille, laatupäälliköille, projekti-insinööreille, pääsuunnittelijoille jne.

Tämän kurssin ennakkotiedoiksi suosittelemme Systems Engineering Basics -kurssiamme tai useamman vuoden kokemusta projektihallintatehtävistä teknistä tuotekehitystä sisältävissä projekteissa.

Pääopettajana on Jonas Andersson, Ph.D., jolla on pitkä kokemus vastaavien koulutusten toteuttamisesta. Kurssin opetuskieli on englanti ja myös opetusmateriaali on englanniksi.

 

IMG_8401_edited-2

Hinta ja ilmoittautuminen

Kurssin toteuttaa yhteistyökumppanimme Decisionware AB. Lisätiedot ja ilmoittautumiset suoraan heidän sivujensa kautta.

Logotype without byline2