Engineering Decision Making -verkkokoulutus (2 pv)

Engineering Decision Making -verkkokoulutus (2 pv)

Engineering Decision Making -verkkokoulutus (2 pv)

Päiväys ja aika
Date(s) - 04/11/2021 - 05/11/2021
8:30 am - 5:00 pm

Sijainti
Verkkokoulutus (Live Online)

Kategoriat


Live Online -kurssi. Kurssi toteutetaan Zoom-ympäristössä. Katso ohjeet Zoomin testaamiseen omalla koneellasi.

This course gives you the fundamentals of engineering decision making and builds your skills in decision making.

To develop, plan, or acquire technology-intensive products involves numerous decisions. Successful decisions often balance risks and uncertainties with known facts attempting to forecast the future. Decisions can for instance concern customer needs, design choices, or the evaluating of proposals. Except for the product or the system, engineering decisions commonly also affect the project, the product organization, the product platform, and the development lifecycle.

In a constantly changing world with shrinking market windows, engineering decision making tends to be increasingly dynamic. Too often, we also subconsciously make decisions that later turns out to have dire consequences. This course gives you the fundamentals of engineering decision making and challenges your skills as a technical decision maker.

This course will be delivered in co-operation with:

 

Pääopettajana on Jonas Andersson, Ph.D., jolla on pitkä kokemus vastaavien koulutusten toteuttamisesta. Kurssin opetuskieli on englanti ja myös opetusmateriaali on englanniksi. Kurssin toinen opettaja on Riku Salminen, joten kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

Kurssi toteutetaan SYSE Oy ja Decisionware AB:n yhteistyönä. Tarkempaa tietoa koulutuksen sisällöstä löydät täältä >

Hinta

Kurssin hinta on 1385 EUR +ALV 24%, kun ilmoittaudut 4.10.2021 mennessä. Tämän jälkeen hinta on 1693 EUR + alv 24%. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 25.10.2021.

Pyydä ryhmäilmoittautumistarjouksemme, jos organisaatiostanne on kurssille tulossa useampi henkilö.

Pakettihinta: Mikäli haluat suorittaa  samalla viikolla sekä Systems Integration Fundamentals että Engineering Decision Making -kurssit, niin tarjoamme nämä pakettihintaan 2631 EUR + alv 24%, kun ilmoittaudut 4.10.2021 mennessä.

Pakettihinta ei ole peruutuskelpoinen, mutta esteen sattuessa voit nimetä tilallesi toisen henkilön omasta organisaatiostasi. Ryhmäalennuksia tai muita lisäalennuksia ei voi hyödyntää pakettihintaisen kurssin yhteydessä.

 

Ilmoittautuminen koulutukseen

Lipun tyyppi Hinta Paikkoja
Normaalihinta
Voimassa 4.10.2021 saakka. Arvonlisäveroton hinta on 1385 EUR.
€1 717.40
Pakettihinta: Systems Integration Fundamentals + Engineering Decision Making
Voimassa 4.10.2021 saakka. Arvonlisäveroton hinta on 2631 EUR. Pakettihinta ei ole peruutuskelpoinen, mutta esteen sattuessa voit nimetä tilallesi toisen henkilön omasta organisaatiostasi.
€3 262.44