Engineering Decision Making

Tämä kurssi kehittää valmiuksiasi tuotekehityksen johtamiseen antamalla perusteet vaihtoehtojen vertailuun ja päätöksentekoon liittyvistä periaatteista ja menetelmistä. Tuotekehitykseen liittyy usein monia päätöksiä ja väärä tai väärään aikaan tehty päätös voi vaarantaa koko tuotteen. Päätökset voivat liittyä esimerkiksi asiakastarpeisiin, vaihtoehtoisiin suunnitteluratkaisuihin tai tarjousten vertailuun. Itse tuotteen lisäksi päätökset liittyvät usein myös projektin toteutukseen, organisaatioon tai vaikkapa tuotekehityksen elinjaksoon.  Lähtötietoina suosittelemme muutaman vuoden kokemusta teknisistä tuotekehitys- tai hankintaprojekteista.
Seuraava koulutus alkaa: 9.9.2024
Kesto: 2 pvä
Taso: Edistynyt
Sijainti: Scandic Aulanko, Hämeenlinna
Jonas Andersson
Decisionware AB
Riku Salminen
SYSE Oy
Engineering Decicion making koulutus - SYSE Oy

Pääopettajana on Jonas Andersson, Ph.D., jolla on pitkä kokemus vastaavien koulutusten toteuttamisesta. Kurssin opetuskieli on englanti ja myös opetusmateriaali on englanniksi. Kurssin toinen opettaja on Riku Salminen, joten kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

Kurssi toteutetaan SYSE Oy ja Decisionware AB:n yhteistyönä. Tarkempaa tietoa koulutuksen sisällöstä löydät täältä >

Hinta

Kurssin hinta on 1613 EUR +ALV 24%, kun ilmoittaudut 9.8.2024 mennessä. Tämän jälkeen hinta on 1971 EUR + alv 24%. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.8.2024.

Pyydä ryhmäilmoittautumistarjouksemme, jos organisaatiostanne on kurssille tulossa useampi henkilö.

Pakettihinta: Mikäli haluat suorittaa  samalla viikolla sekä Engineering Decision Making että Configuration Management Essentials-kurssit, niin tarjoamme nämä pakettihintaan 2743 EUR + alv 24%, kun ilmoittaudut 4.10.2021 mennessä.

Pakettihinta ei ole peruutuskelpoinen, mutta esteen sattuessa voit nimetä tilallesi toisen henkilön omasta organisaatiostasi. Ryhmäalennuksia tai muita lisäalennuksia ei voi hyödyntää pakettihintaisen kurssin yhteydessä.

Yhteystiedot

Kurssiesitteet, tiedustelut ja myynti:

Riku Salminen

riku.salminen@syse.fi

+358 400 906 723

SYSE Oy toteuttaa koulutukset yhteistyössä Decisionware AB:n kanssa. Koulutuskielinämme ovat sopimuksen mukaan englanti, suomi tai ruotsi. Avointen kurssiemme koulutuskielenä on englanti. Kurssimateriaalit ovat englanniksi.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Ilmoittaudu lomakkeella alkavaan koulutukseen tai lähetä tiedustelu. Tilaamalla koulutusinfon saat ajantasaisen tiedon tulevista koulutuksista.

Asiakaskokemuksia