Configuration Management Essentials

Konfiguraationhallinta on tuotekehityksen ja tuotteen elinkaaren hallinnan tukiprosessi, jonka tehtävänä on tallentaan ja ylläpitää tuotetta kuvaava ajantasainen informaatio sekä saattaa se sidosryhmien kuten tuotannon, oston, myynnin ja ylläpidon käyttöön. Kurssilla käydään läpi perusteet ISO 10007 -standardin mukaisista konfiguraationhallinnan osa-alueista: konfiguraation tunnistaminen, muutostenhallinta, tilakirjanpito ja konfiguraatioauditoinnit.
Seuraava koulutus alkaa: 11.9.2024
Kesto: 2 pvä
Taso: Erityisteema
Sijainti: Scandic Aulanko, Hämeenlinna
Jonas Andersson
Decisionware AB
Riku Salminen
SYSE Oy

Kurssi auttaa sinua:

  • ymmärtämään miten konfiguraationhallinta tukee tuotteiden ja toiminnan hyvää laatua
  • soveltamaan konfiguraationhallintaa omaan tuotekehitysprojektiisi tai ylläpitovastuullasi olevaan tuotteeseesi

Kurssilla käydään läpi konfiguraationhallinnan perusteet ja sen eri osa-alueet: konfiguraation tunnistaminen, muutostenhallinta, tilakirjanpito ja konfiguraatioauditoinnit. Keskeistä on myös ymmärtää
konfiguraationhallinnan rooli osana ISO 15288 -standardin Systems Engineering -prosessiviitekehystä. Kurssin esitiedoksi suosittelemme Systems Engineering Basics -peruskurssiamme tai muutaman vuoden kokemusta teknisten tuotteiden tuotekehityksestä tai elinjaksonhallinnasta.

Kurssin kohderyhmät

Kurssi sopii kaikille joiden vastuulla on vähäistä monimutkaisempien tuotteiden tuotetiedon hallinta tuotekehityksen tai tuotteen muun elinjakson aikana.

Tuotekehityksen johtotehtävissä toimivat: projektijohto, tekninen johto, pääsuunnittelija, laatupäällikkö, tuotepäällikkö jne.

Tuotekehityksen vastuutehtävissä toimivat: tuotekehitysinsinööri, konfiguraationhallintavastaava, laatuinsinööri, vaatimustenhallintavastaava jne.

Kurssin toteutus

Tämä kurssi toteutetaan luokkahuonekoulutuksena, jossa oppiminen asiantuntijaluentojen lisäksi ohjattujen ryhmäkeskustelujen sekä ryhmätöiden kautta.  Kurssin opetuskielenä on englanti. Pääopettajana toimii Riku Salminen ja toisena opettajana Jonas Andersson, Ph.D.

Kurssi toteutetaan SYSE Oy ja Decisionware AB:n yhteistyönä.

Hinta

Kurssin hinta on 1613 EUR +ALV 24%, kun ilmoittaudut 9.8.2024 mennessä. Tämän jälkeen hinta on 1971 EUR + alv 24%. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 26.8.2024.

Pyydä ryhmäilmoittautumistarjouksemme, jos organisaatiostanne on kurssille tulossa useampi henkilö.

Pakettihinta: Mikäli haluat suorittaa  samalla viikolla sekä Engineering Decision Making että Configuration Management Essentials-kurssit, niin tarjoamme nämä pakettihintaan 2743 EUR + alv 24%, kun ilmoittaudut 4.10.2021 mennessä.

Pakettihinta ei ole peruutuskelpoinen, mutta esteen sattuessa voit nimetä tilallesi toisen henkilön omasta organisaatiostasi. Ryhmäalennuksia tai muita lisäalennuksia ei voi hyödyntää pakettihintaisen kurssin yhteydessä.

Yhteystiedot

Kurssiesitteet, tiedustelut ja myynti:

Riku Salminen

riku.salminen@syse.fi

+358 400 906 723

SYSE Oy toteuttaa koulutukset yhteistyössä Decisionware AB:n kanssa. Koulutuskielinämme ovat sopimuksen mukaan englanti, suomi tai ruotsi. Avointen kurssiemme koulutuskielenä on englanti. Kurssimateriaalit ovat englanniksi.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Ilmoittaudu lomakkeella alkavaan koulutukseen tai lähetä tiedustelu. Tilaamalla koulutusinfon saat ajantasaisen tiedon tulevista koulutuksista.

Asiakaskokemuksia