Systems Engineering Management (3 pv)

Systems Engineering Management (3 pv)

Päiväys ja aika
Date(s) - 10/05/2016 - 12/05/2016
8:30 am - 5:00 pm

Sijainti
Radisson Blu Hotel Espoo

Kategoriat


Logotype without byline2

Toimitko johtotehtävissä organisaatiossa, joka kehittää tai hankkii kompleksisia teknisiä tuotteita tai palveluita? Ovatko aikataulu, kustannukset ja tuotteesi laatu epätasapainossa? Haluaisitko hyödyntää organisaatioosi kertynyttä osaamista paremmin?

Kurssimme antaa sinulle eväät aloittaa oman työkalupakkisi rakentaminen teknisten tuotekehitys- tai hankintaprojektien johtamista varten.

Kolmen tiiviin kurssipäivän aikana käymme läpi perusteet tuotekehitysprojektin elinjakson ja tuotekehitysprosessien suunnittelua, johtamista ja seurantaa varten. Kurssilla opit myös hyödyntämään järjestelmäarkkitehtuuria ja vaatimuksia parantamaan sidosryhmäkommunikaatiota ja riskien hallintaa.

Tämä kurssin ennakkotiedoiksi suosittelemme Systems Engineering Basics -kurssiamme tai vastaavia tietoa.

Pääopettajana on Jonas Andersson, Ph.D., jolla on pitkä kokemus vastaavien koulutusten toteuttamisesta. Kurssin opetuskieli on englanti ja myös opetusmateriaali on englanniksi. Toinen kurssin opettajista puhuu suomea, joten kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

Kurssi toteutetaan SYSE Oy ja Decisionware AB:n yhteistyönä. Tarkempaa tietoa koulutuksen sisällöstä löydät täältä >

IMG_8401_edited-2

Hinta

Normaalihinta EUR 1950 +ALV 24%.
Ennakkoilmoittautumishinta 5.4.2016 mennessä ilmoittautuneille EUR 1650 + ALV 24%. Kysy lisäalennusta kun samasta organisaatiosta ennakkoilmoittautuu useampi henkilö.

HUOM! Ennakkoilmoittautuminen on sitova eli peruutustapauksessa kurssimaksua ei hyvitetä, mutta tilalle voit nimetä toisen henkilön omasta organisaatiostasi.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.