Systems Engineering Management (3 pv)

Systems Engineering Management (3 pv)

Päiväys ja aika
Date(s) - 19/08/2020 - 21/08/2020
8:30 am - 5:00 pm

Kategoriat


Kurssin toteutustapa on vielä epäselvä. Selvitämme mahdollisuutta toteuttaa kurssi verkkokoulutuksena. Voit tehdä alustavan ilmoittautumisen kurssille normaalin ilmoittautumisemme kautta, niin saat tiedon kurssin toteutumisesta.

Toimitko johtotehtävissä organisaatiossa, joka kehittää tai hankkii kompleksisia teknisiä tuotteita tai palveluita? Ovatko aikataulu, kustannukset ja tuotteesi laatu epätasapainossa? Haluaisitko hyödyntää organisaatioosi kertynyttä osaamista paremmin?

Kurssimme antaa sinulle eväät aloittaa oman työkalupakkisi rakentaminen teknisten tuotekehitys- tai hankintaprojektien johtamista varten.

Kolmen tiiviin kurssipäivän aikana käymme läpi perusteet tuotekehitystä sisältävän projektin elinjakson ja tuotekehitysprosessien suunnittelua, johtamista ja seurantaa varten. Kurssilla opit myös hyödyntämään järjestelmäarkkitehtuuria ja vaatimuksia parantamaan sidosryhmäkommunikaatiota ja riskien hallintaa.

Tämä kurssin ennakkotiedoiksi suosittelemme Systems Engineering Basics tai Systems Engineering Eye-Opener -kurssiamme taikka vastaavia tietoa. Useamman vuoden työkokemus teknisistä projekteista antaa myös valmiudet osallistua tälle kurssille.

Pääopettajana on Jonas Andersson, Ph.D., jolla on pitkä kokemus vastaavien koulutusten toteuttamisesta. Kurssin opetuskieli on englanti ja myös opetusmateriaali on englanniksi. Kurssin toisena opettajana on Riku Salminen, joten kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

Logotype without byline2

Kurssi toteutetaan SYSE Oy ja Decisionware AB:n yhteistyönä. Tarkempaa tietoa koulutuksen sisällöstä löydät täältä >

IMG_8401_edited-2

Hinta

Kurssin hinta on 1670 EUR +ALV 24% kun ilmoittaudut 17.6.2020 mennessä. Tämän jälkeen hinta on 1973 EUR + alv 24%. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 20.7.2020.

Pakettihinta: Järjestämme samalla viikolla sekä Systems Engineering Eye-Opener (1 pv) että Systems Engineering Management (3 pv)  -kurssit. Mikäli haluat suorittaa molemmat kurssit samalla viikolla, niin tarjoamme nämä pakettihintaan 2000 EUR + alv 24% kun ilmoittaudut 17.6.2020 mennessä.

 

Ilmoittautuminen koulutukseen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.