Systems Engineering Management (3 pv) -verkkokurssi

Systems Engineering Management (3 pv) -verkkokurssi

Päiväys ja aika
Date(s) - 23/08/2021 - 25/08/2021
8:30 am - 5:00 pm

Sijainti
Verkkokoulutus (Live Online)

Kategoriat


Live Online -kurssi. Kurssi toteutetaan Zoom-ympäristössä. Katso ohjeet Zoomin testaamiseen omalla koneellasi.

Toimitko johtotehtävissä organisaatiossa, joka kehittää tai hankkii kompleksisia teknisiä tuotteita tai palveluita? Ovatko aikataulu, kustannukset ja tuotteesi laatu epätasapainossa? Haluaisitko hyödyntää organisaatioosi kertynyttä osaamista paremmin?

Kurssimme antaa sinulle eväät aloittaa oman työkalupakkisi rakentaminen teknisten tuotekehitys- tai hankintaprojektien johtamista varten.

Kolmen tiiviin kurssipäivän aikana käymme läpi perusteet tuotekehitystä sisältävän projektin elinjakson ja tuotekehitysprosessien suunnittelua, johtamista ja seurantaa varten. Kurssilla opit myös hyödyntämään järjestelmäarkkitehtuuria ja vaatimuksia parantamaan sidosryhmäkommunikaatiota ja riskien hallintaa.

Tämä kurssin ennakkotiedoiksi suosittelemme Systems Engineering Basics tai Systems Engineering Eye-Opener -kurssiamme taikka vastaavia tietoa. Useamman vuoden työkokemus teknisistä projekteista antaa myös valmiudet osallistua tälle kurssille.

Pääopettajana on Jonas Andersson, Ph.D., jolla on pitkä kokemus vastaavien koulutusten toteuttamisesta. Kurssin opetuskieli on englanti ja myös opetusmateriaali on englanniksi. Kurssin toisena opettajana on Riku Salminen, joten kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

Logotype without byline2

Kurssi toteutetaan SYSE Oy ja Decisionware AB:n yhteistyönä. Tarkempaa tietoa koulutuksen sisällöstä löydät täältä >

IMG_8401_edited-2

Hinta

Kurssin hinta on 1670 EUR +ALV 24% kun ilmoittaudut 17.6.2021 mennessä. Tämän jälkeen hinta on 1973 EUR + alv 24%. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 9.8.2021.

Pakettihinta: Järjestämme samalla viikolla sekä Systems Engineering Management (3 pv) että Systems Architecting Primer (2 pv)  -kurssit. Mikäli haluat suorittaa molemmat kurssit samalla viikolla, niin tarjoamme nämä pakettihintaan 2631 EUR + alv 24% kun ilmoittaudut 17.6.2021 mennessä.

Pakettihinta ei ole peruutuskelpoinen, mutta esteen sattuessa voit nimetä tilallesi toisen henkilön omasta organisaatiostasi. Ryhmäalennuksia tai muita lisäalennuksia ei voi hyödyntää pakettihintaisen kurssin yhteydessä.

Ilmoittautuminen koulutukseen

Lipun tyyppi Hinta Paikkoja
Jälki-ilmoittautumishinta
Voimassa 20.7.2020 saakka. Hinta sisältää arvolisäveroa 24%. Arvonlisäveroton hinta on 1973 EUR.
€2 446.52