Systems Engineering Management (3 pv)

Systems Engineering Management (3 pv)

Päiväys ja aika
Date(s) - 19/08/2019 - 21/08/2019
8:30 am - 5:00 pm

Sijainti
Hotelli Scandic Aulanko

Kategoriat


Toimitko johtotehtävissä organisaatiossa, joka kehittää tai hankkii kompleksisia teknisiä tuotteita tai palveluita? Ovatko aikataulu, kustannukset ja tuotteesi laatu epätasapainossa? Haluaisitko hyödyntää organisaatioosi kertynyttä osaamista paremmin?

Kurssimme antaa sinulle eväät aloittaa oman työkalupakkisi rakentaminen teknisten tuotekehitys- tai hankintaprojektien johtamista varten.

Kolmen tiiviin kurssipäivän aikana käymme läpi perusteet tuotekehitystä sisältävän projektin elinjakson ja tuotekehitysprosessien suunnittelua, johtamista ja seurantaa varten. Kurssilla opit myös hyödyntämään järjestelmäarkkitehtuuria ja vaatimuksia parantamaan sidosryhmäkommunikaatiota ja riskien hallintaa.

Tämä kurssin ennakkotiedoiksi suosittelemme Systems Engineering Basics -kurssiamme tai vastaavia tietoa. Useamman vuoden työkokemus teknisistä projekteista antaa myös valmiudet osallistua tälle kurssille.

Pääopettajana on Jonas Andersson, Ph.D., jolla on pitkä kokemus vastaavien koulutusten toteuttamisesta. Kurssin opetuskieli on englanti ja myös opetusmateriaali on englanniksi. Kurssin toisena opettajana on Riku Salminen, joten kysymyksiä voi esittää myös suomeksi.

Logotype without byline2

Kurssi toteutetaan SYSE Oy ja Decisionware AB:n yhteistyönä. Tarkempaa tietoa koulutuksen sisällöstä löydät täältä >

IMG_8401_edited-2

Hinta

Kurssin hinta on 1650 EUR +ALV 24% kun ilmoittaudut 31.5.2019 mennessä. Tämän jälkeen hinta on 1950 EUR + alv 24%. Viimeinen ilmoittautumispäivä on 16.7.2019.

Pakettihinta: Järjestämme samalla viikolla sekä Systems Engineering Management etä Engineering Decision Making -kurssit. Mikäli haluat suorittaa molemmat kurssit samalla viikolla, niin tarjoamme nämä pakettihintaan 2600 EUR + alv 24%.

Yli viiden hengen ryhmille tarjoamme ryhmäalennuksen, kun ilmoittautuminen tapahtuu 31.5.2019 mennessä.

 

Ilmoittautuminen koulutukseen

Tämän tapahtuman varaus on suljettu.