Configuration Management Essentials (2 days)

Configuration Management Essentials (2 days)

Configuration Management Essentials (2 days)

Päiväys ja aika
Date(s) - 23/10/2019 - 24/10/2019
8:30 am - 5:00 pm

Sijainti
Hotelli Scandic Aulanko

Kategoriat


HUOM!
Tälle lokakuussa 2019 järjestettävälle pilottikurssille otetaan vain rajallinen määrä osallistujia. Kurssi on tarkoitus saada kurssivalikoimaamme vuodelle 2020.

Konfiguraationhallinta on yksi keskeisiä menetelmiä kompleksisten tuotteiden elinjakson hallinnassa. Tällä kurssilla käydään läpi konfiguraationhallinnan perusteet:

  • konfiguraatioyksiköiden tunnistaminen
  • muutostenhallinta
  • konfiguraation tilannekuva
  • konfiguraation auditoinnit
  • konfiguraationhallinnan suunnittelu ja toteutus

Suosittelemme kurssille ennakkotiedoiksi Systems Engineering Basics -kurssiamme tai vastaavia tietoja ISO/IEC 15288 -standardin mukaisesta Systems Engineering -prosessiviitekehyksestä.

HUOM! Otamme tälle pilottikurssille maksimissaan kahdeksan osallistujaa ja pyrimme siihen, että osallistujia olisi useammalta eri toimialalta ja erilaisista taustoista. Tämän takia voimme joutua rajoittamaan yhdestä organisaatiosta osallistuvien määrää.

Kurssi on englanninkielinen.

Kurssin pääkouluttajana toimii Riku Salminen SYSE Oy:stä.

Hinta

Kurssin normaalihinta on 1350 EUR +ALV 24%. Tämä kurssi toteutetaan nyt ensimmäistä kertaa, joten tarjoamme tämän kurssin 50% alennuksella eli hintaan 675 EUR + alv 24% kun ilmoittaudut 13.9.2019 mennessä. Tämän jälkeen hinta on 825 EUR + alv 24%. Viimeinen ilmoittautumispäivä on  7.10.2019.

Kurssi on pilottikurssi, jonka tavoitteena on todentaa tämän uuden kurssimme sisällön ja kurssimateriaalien laatu. Osallistujilta kerätään palautetta useita kertoja kurssin aikana.

 TÄMÄ LOKAKUUN 2019 KURSSI ON TÄYNNÄ.

Jos haluat tiedon seuraavasta avoimesta Configuration Management Essentials -kurssista, niin liity uutiskirjeemme jakelulistalle täällä.