Loppuvuoden 2021 verkkokoulutukset

Loppuvuoden 2021 verkkokoulutukset

Loppuvuoden 2021 verkkokoulutukset

Lokakuussa tarjolla on peruskurssimme Systems Engineering Basics sekä vaatimustenhallintaan keskittyvä Creating useful requirements -kurssi. Peruskurssia suosittelemme kaikille hiukankaan monimutkaisempien teknisten tuotteiden tuotekehityksessä tai tuotekehitystä sisältävissä projekteissa (esim. laitos- tai infraprojektit) työskenteleville.

Marraskuussa on jatkokurssimme Systems Integration Fundamentals, jonka lähtötiedoiksi suosittelemme peruskurssiamme tai vastaavia tietoja. Toinen marraskuun koulutuksista on tuotekehitysprojektien päätöksentekoa ja vaihtoehtojen arviointimenetelmiä käsittelevä Engineering Decision Making.

Voit ilmoittautua koulutuksiin verkkosivujemme kautta tai ota yhteyttä mikäli haluat lisätietoja.