Tietosuojaseloste julkaistu

Tietosuojaseloste julkaistu

EU:n uusi tietosuoja-asetus (GDPR) astuu voimaan toukokuussa. Sen tarkoituksena on parantaa kansalaisten tietosuojaa EU:n alueella. Perusperiaatteena on se, että henkilöltä on saatava lupa hänen tietojensa tallentamiseen ja käyttämiseen.

SYSE Oy hyödyntää toiminnassaan henkilötietoja asiakas-, markkinointi-, laskutus-ja sidosryhmärekistereissä.  Keräämme vain palveluidemme tuottamiseen ja niiden markkinointiin tarvittavia tietoja.

Julkaisemme tässä uuden tietoturvaselosteemme, joka on laadittu parhaan tämän hetkisen käsityksemme mukaan. Sitä tullaan varmasti päivittämään sitä mukaa kun ymmärryksemme tietosuoja-asetuksen vaatimuksista tarkentuu. Jos siitä tulee sinulle jotain kysyttävää, niin ota yhteyttä nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta.

Tietosuojaselosteemme

 

Uutiskirjeemme osalta tulemme pyytämään kaikkia postituslistallemme olevia vahvistamaan, että he haluavat jatkossakin saada tiedotteemme.

Uutiskirjeemme voit tilata täältä